Jmenuji se Josef Rychtr a narodil jsem se zde v Krkonoších. Mám bohaté zkušenosti z restaurací v česku i v zahraničí. Srdce mě táhlo ze světa zpět domů a proto jsme založili a postavili společně s Tamirem Wintersteinem naši horskou chalupu, kde chceme dělat radost nejen sobě, ale hlavně našim hostům.
Mám připraveno spoustu tradičních českých a krkonošských receptů z dob našich babiček, kdy se vařilo bez náhražek, chemických přísad a dochucovadel a bylo každé jídlo oslavou.
Mimo jiné točíme Rychtrovo pivo Chřástalák, Polotmavý ležák 11°.
Milovníkům vína nabídneme plný sklep lahví. Určitě si najdete tu svou.
Nabídneme také kvalitní kávu, destiláty a domácí limonády.
Zahříváme trouby, zkoušíme teplotu, při které z naší pece budou buchty nejlahodnější .. na povrchu malinko křupnou a uvnitř budou vláčné, nadýchané a voňavé po zavařenině nebo tvarohu. Přesně podle receptu našich babiček.
Kapacita naší restaurace je 27 osob. Je to proto, že naše menu jsme nechtěli psát dopředu a pak mít v lednicích ingredience a jen "vydávat". Naši nabídku se dozvíte až na místě, přímo u naší voňavé kuchyně. Vaříme každý den něco jiného podle nálady, podle sezóny a nebo třeba i na přání předem objednané.
Baví nás, když Vám chutná, když přivíráte oči při každém soustu a chcete aby to neskončilo... Přesně tak pro Vás vaříme.